050 - 2110141 info@elmundo-ca.com

IDEE. BOUW. GROEI.

IDEE. BOUW. GROEI.

ONZE DIENSTEN HELPEN
UW ONDERNEMING 
NAAR EEN HOGER LEVEL

De kwaliteit van onze producten en diensten staat hoog in het vaandel bij El Mundo. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, zo kunnen wij 100% tevreden klanten garanderen. Samen bespreken we uw wensen en laten onze visie er op los, zodat we samen tot het optimale resultaat kunnen komen. Wij proberen altijd zo veel mogelijk op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en technieken in de technologische wereld. Deze implementeren wij dan vervolgens weer in onze producten en diensten, waardoor u altijd een website of app heeft die aan de modernste eisen voldoet.

Na de oplevering van uw app of website kunt u er voor kiezen om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Zo blijft uw app of website altijd up-to-date en functioneert deze optimaal. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om het onderhoud van uw website zelf uit te voeren, dit is eenvoudig te doen met ons beheersysteem. Ook bieden wij gratis ondersteuning aan (via Teamviewer), zodat we u altijd kunnen helpen wanneer u ons nodig heeft.Op deze manier kunnen wij eenvoudig over uw schouder meekijken en ondersteuning bieden waar dat nodig is.

6+

VAN ONZE DIENSTEN

APPS

We ontwerpen en ontwikkelen mobiele applicaties. U kunt de beste en meest sprankelende, op maat gemaakte app verwachten, die aansluit op uw wensen.

WEBSITES & WEBSHOPS

U mag de prachtigste website verwachten, passend bij uw budget! Onze ontwerpers hebben meer dan 5 jaar ervaring met het bouwen van websites.

ONLINE MARKETING

Heeft u hulp nodig bij het genereren van meer (relevante) bezoekers voor uw website? Wij helpen u graag!

GRAFISCH ONTWERP

Of het nu gaat om een logo, menukaart of flyers, onze ontwerpers doen hun uiterste best om een aansprekend logo voor uw onderneming te ontwerpen.

PROMOTIEVIDEO'S

Heeft u ter promotie van uw bedrijf, product of evenement een geanimeerde promotievideo nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

WEBHOSTING

De hosting is speciaal ingericht voor de klanten van El Mundo, een snelle server en iedere website die wij hosten, wordt ook door ons beheerd..

ONZE EXPERTISES

Wilt u graag weten wat onze expertises zijn? In de tabel hiernaast vindt u de diensten die wij leveren en onze expertise op dat gebied.

Wilt u graag een dienst geleverd hebben die niet in deze lijst staat?
Laat het ons dan weten!

  • Websites & Webshops 100% 100%
  • Grafisch Ontwerp 100% 100%
  • Promotievideo’s 95% 95%
  • Online Marketing 90% 90%
  • Webhosting 90% 90%
  • Apps 85% 85%

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 

N

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen één werkdag

N

U ontvangt deskundig advies op maat

N

Het is geheel vrijblijvend

11 + 4 =