050 - 2110141 info@elmundo-ca.com

DROOM.  DENK.  MAAK.

DROOM.  DENK.  MAAK.

OVER ONS

Hoe is El Mundo begonnen?

El Mundo Creative Agency is eind 2017 opgericht door Tom Scholtens.

“In 2017 heb ik besloten op een eigen bedrijf op te gaan zetten in de ICT branche, na diverse projecten te hebben gedaan voor verschillende opdrachtgevers. Ik heb er altijd van gedroomd om een eigen onderneming te hebben en je dromen moet je najagen.”

Inmiddels heeft El Mundo al een vaste klantenkring opgebouwd en sinds oktober 2018 helpt ook de heer Steenge in het bedrijf. El Mundo hoopt binnen een aantal jaren een gevestigde naam te zijn in de regio. “Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarom blijven wij klanten ook ná de oplevering van onze producten en diensten ondersteunen.” aldus Tom.

UW
WENSEN
ONZE
EXPERTISE

El Mundo is een bedrijf dat zich focust op de ontwikkeling van apps, websites en webshops. Ook houden we ons bezig met allerlei andere zaken, zoals online marketing, webhosting, promotievideo’s en logo ontwerp. Voor diverse projecten werken we met ervaren freelancers om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Staat uw product of dienst er niet tussen en bent u benieuwd of wij toch iets voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact  met ons op.

De kwaliteit van onze producten en diensten staat hoog in het vaandel bij El Mundo. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, zo kunnen wij 100% tevreden klanten garanderen. Samen bespreken we uw wensen en laten onze visie er op los, zodat we samen tot het optimale resultaat kunnen komen.

Wij proberen altijd zo veel mogelijk op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en technieken in de technologische wereld, waardoor u altijd een website of app heeft die aan de modernste eisen voldoet.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 

N

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen één werkdag

N

U ontvangt deskundig advies op maat

N

Het is geheel vrijblijvend

5 + 3 =