050 - 2110141 info@elmundo-ca.com
ONZE. PORTFOLIO.
ONZE. PORTFOLIO.

ONZE PORTFOLIO 

De vakantieadviseur

De vakantieadviseur is een initiatief van El Mundo. Momenteel ontwikkelen wij deze website om mensen te helpen bij het vinden van hun ideale vakantie. Wij maken de accommodaties per regio inzichtelijk op de kaart van Google Maps, zo kunnen mensen zelf hun ideale locatie voor hun vakantie kiezen. Ook voorzien wij hen van extra informatie over de vakantiebestemmingen.

De eerste stap verloskunde

Deze klant heeft een verloskundigenpraktijk in Winsum. Wegens veroudering van de website en slechte functionaliteit op mobiele apparaten, heeft El Mundo een nieuwe responsive website ontwikkelt voor de klant. Wij hebben gewerkt met de kleuren vanuit het logo. Dit aangezien dit een duidelijke wens was van de klant.

Kleine Geheimen van Winschoten

Deze klant heeft een nieuwe koffiezaak geopend in het centrum van Winschoten. El mundo heeft diverse werkzaamheden mogen verrichten voor de Kleine Geheimen van Winschoten. Zo hebben wij het logo, de responsive website, menukaarten, stickers en vlaggen ontworpen. Ook verzorgen wij maandelijks de webhosting voor deze klant.

Kerstpakket2017.com

Deze klant levert met kerst de mooiste en meest uitgebreide kerstpakketten. El Mundo heeft een logo en responsive website mogen ontwerpen voor deze klant. Een simpele maar functionele website die voldoet aan de wensen van de klant. Ook bij deze klant verzorgen wij het maandelijkse onderhoud en de updates.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 

N

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen één werkdag

N

U ontvangt deskundig advies op maat

N

Het is geheel vrijblijvend

11 + 7 =